Flyg inte till USA med denna app i telefonen…

Denna app är väl inte den ideala att ha i sin telefon om man reser till USA. Det är en app för att läsa Koranen i mobilen.

Detta sagt mot bakgrund av amerikanarnas nya princip om att ta sig rätten att gå igenom innehållet i telefoner, mp3-spelare och datorer vid gränspassage. Utan någon särskild misstanke.

Detta är skrivet halvt på skämt, halvt på allvar.

13 svar to “Flyg inte till USA med denna app i telefonen…”

 1. Sverigehatare. Says:

  Sverige är en förljugen polisstat som dömer oskyldiga och fråntar människor deras egendom. Den som har fräckheten att vilja slippa bli bestraffad för andras gärningar och få upprättelse, betecknas direkt som ”rättshaverist” för att ha kritiserat ”duktiga och felfria staten”.

  Sverige gör sig bäst som parkeringsplats åt andra länders bilister.

 2. Primus Says:

  Suck.
  Det är väl bara för alla Sverigehatare att flytta utomlands isåfall.
  Den rättigheten har ni väl inte blivit ifråntagna än, eller…

  Trevlig resa!

 3. ;) Says:

  Till Sverigehatare
  Som Primus säger – Trevlig resa!

 4. S v e r i g e h a t a r e. Says:

  Ett faktum som den sanningshatande och högnäst stolta svenska befolkningen förefaller helt ovetande om, är att Sverige är ett okänt begrepp för 60-70 procent av jordens befolkning.

  En mycket positiv siffra; som dock borde stiga.

  Exempel på den svenska självgodheten och skrytsjukan förevisas dagligen på youtube. Fler än jag har osökt kommit att reflektera över fenomenet att svenskar ständigt hävdar sin nationalitet och härkomst i sina inlägg. Ett sådant skroderande och grandiost beteende återspeglas inte i inlägg av individer med ickesvensk nationalitet.

  De debila svenskar som förljuget hånskrattar åt oskyldigt dömda som Joy Rahman, Keith Cederholm och jag själv, med flera, representerar symptomen på en sjuk socialdemokratisk myndighetsälskande uppväxt. Sådana människor kan endast relatera till sina egna predikament.

  Jag som skriver detta är oskyldigt dömd efter att grov poliskriminalitet förövats; något som en sanningshatande svensk svårligen kan föreställa sig. Det svenska rättsväsendet har en smutsig historia av rättsövergrepp. Läs den innan du öppnar käften.

  S v e r i g e h a t a r e.

 5. ;) Says:

  Vad du skriver om sveriges folk är åtalbart och du skulle säkerligen kunna bli arkebuserad för sådana uttalanden i ett annat land om du ens hade fått möjligheten att kommunicera. Du befinner dig till 100% på rätt plats just nu.

 6. Räp Mörts Says:

  ”Åtalbart?”

  Ojojoj, den lille juristen har krälat fram ur sitt trygga förljugna folkhemsnäste. Varför anmäler du inte ”brottet” då? Är du hederlig föreligger väl inte några moraliska hinder att upprätta en anmälan?

  Sveriges fana representerar grov kriminalitet. Den svenska staten är grovt kriminell.

 7. Leffe Says:

  Till ”Sverigehatare”.

  Beviskraven är oerhört stora i Sverige. En av mina bästa vänner är polis. Enligt honom anser sig kriminella som oskyldiga oavsett vad domstol och polis säger. Ingen rök utan eld, brukar man säga. Någonting måste du gjort för att ha blivit dömd.

  Klipp dig och skaffa dig ett jobb.

  mvh Stolt svensk.

 8. Anki Says:

  ”Primus” och 😉

  Varför ska ”Sverigehatare” flytta utomlands bara för att han(?) (tydligen) vill ha rättvisa. Låter lite småaktigt att uppmana folk att flytta bara för att de vill bli lyssnade på. Varken du eller jag vet ju vad ”sverigehatare” har gjort eller råkat ut för.

  hej hej! 😉

 9. ;) Says:

  @Anki

  Alla inklusive brottsoffer vill ha och bör få rättvisa men om man är Sverigehatare och påstår saker som Svenskarna är ”sanningshatande och högnäst stolta svenska”, ”den svenska självgodheten och skrytsjukan”, ”debila svenskar som förljuget hånskrattar åt oskyldigt dömda” och dessutom skriver ”Läs den innan du öppnar käften.” då är väl frågan om inte personen i fråga skulle trivas bättre nån annanstans.

  Det kanske finns bättre sätt för Sverigehatare att bli hörd på och få folkets sympatier än att kalla ett helt lands befolkning för efterblivna.

 10. Sven Bergersjö Says:

  Jag funderar lite smått på vad den här debatten har att göra med historien om en ”app” gällande koranen eller en amerikansk princip att kolla igenom folks telefoner etc.
  Det känns som att debatten redan från första inlägget gått iväg åt ett helt annat håll.

 11. Gustaf Says:

  Jag instämmer med Sven. Sverigehatare tolkade det visst som att USA=Sverige och sen bar det av till ingenstans fort.
  Inlägget var ju ganska ointressant, så det gjorde väl inte så mycket heller.

  För att fortsätta befinna sig i Landet Ingenstans:

  Det är ju självklart en katastrof om Sverigehatare är oskyldigt dömd. Tyvärr är det ju sådant som händer, i varje land. Det är ju inte bara i Sverige som det händer. Sverigehatare har dock valt att fokusera sin tankekraft på det här landet som han/hon lever i och påstår sig hata.
  För övrigt borde det ju gå att överklaga den felaktiga domen. Om inte det går så tyder ju det på att det inte finns något konkret som tyder på att domen är felaktig (eller på en stor konspiration mot Sverigehatare kanske!).

 12. mikaelcronholm Says:

  ”Sverigehatare” tillhör kanske dom som blivit oskyldigt dömda för barnsexbrott (som är bland det vidrigaste som finns). Det finns många exempel på det. Många exempel på fäder som blivit fråntagna umgänget med sina barn. Det har räckt med en anklagelse så är det klippt, enligt principen ingen rök utan eld. En rökridå från mamman så är det färdigt. Detta ÄR en stor konspiration från genusmaffian och religiösa knäppskallar i radikalfeministgänget, med hjälp av kvasipsykologer. Många har ju fått en sen upprättelse efter långa straff, men att tvingas leva med en sådan dom och sitta oskyldigt dömd i fängelse måste vara en själslig våldtäkt utan like.

 13. mikaelcronholm Says:

  @Leffe. Du har väl rakat skallen och skaffat bomberjacka redan?

  (Ja, det där var lågt, på samma nivå som din kommentar till Sverigehatare.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: