Alexander Bard hatar storebror, se videon här

Alexander Bard hatar övervakningssamhället. ”Småborgerlig fascistoid inställning” säger han om det klassiska rent-mjöl-i-påsen-argumentet. Och Thomas Bodström har Bard alldeles speciella planer för…

Som en del i min verksamhet som integritetsombudsman vid tankesmedjan Den Nya Välfärden intervjuade jag Alexander med videokameran rullande, och filmen släpps NU! Du kan se den på YouTube här (7 minuter).  Skriv gärna kommentar! Och tipsa gärna andra, och blogga gärna om filmen!

Expr SKD

Annonser

6 svar to “Alexander Bard hatar storebror, se videon här”

 1. Mr.Presley Says:

  Han börjar bra, men sedan tappar han greppet totalt och glider djupt ner i det storebrorska censurträsket. Censurera internet? Fullständigt efterblivet, är det minsta man kan säga om det. Och hans argument _för_ överstatlig global internetcensur? Obefintliga.

 2. Nesse Says:

  Bard är väll inte direkt känd för att vara nått annat än opportunist och knark liberal!

 3. Access Says:

  Nesse, det beror väl på om man håller med honom eller inte. Skällsord råder det sällan brist på när nån har en annan åsikt än man själv.

  Alexander Bard är en genomtänkt snubbe. Ofta kontroversiell för viss grupper, men på ungefär samma sätt som Torbjörn Tännsjö är det för kristdemokrater. Bard ivrar för individens rättigheter, men inte dumdristigt. Jag blev också förvånad över hans ställningstagande till ett reglerat nät, men jag förstår definitivt hans poäng. Att låta enkilda stater sköta regleringen, vilket t ex sker i Kina idag, leder antagligen till större godtycklighet än om det kan ske mellan- eller överstatligt. I det senare fallet är det betydligt större chans att det finns sansade krafter som lägger sordin på de mest totalitära eller fundamentalistiska idéerna.

 4. Free Says:

  Acess:

  Två fel gör inte ett rätt.

 5. PeO_W Says:

  Alexander Bard ogillar väl allt och alla som inte förstått hans genialitet ?

 6. Nesse Says:

  Access:
  Knark liberaler som inte kan nått om det tekniska i backbone nät ska inte uttala sig om köttseln av nätet. Bard är en media babbel gubbe, det är lätt
  att bli geni förklarad när man kan säga kontroversiella saker på TV, skulle
  han stå på sergelplattan och gapa och skrika ut sitt babbel skulle han
  betraktas som kanarkare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: