Ny blogg om mansförtryck startad

Bloggosfären har begåvats med ytterligare en blogg som är helt vigd åt mansförtryck och mansdiskriminering. Den heter Daddys och finns på http://daddys.blogg.se/

Det rör på sig i manssverige, sakta men säkert, det märker jag. Det jäser och sjuder, och allt fler vågar ta steget och ”komma ut” som kritiker av den ensidiga feminismen och anhängare av sann jämställdhet. Det bådar gott inför framtiden.

Annonser

7 svar to “Ny blogg om mansförtryck startad”

 1. hermes Says:

  Kan inte någon sätta igång Al Bundys ”no ma´am” community i samma veva?

  http://www.eebell.net/mwc/nomaam.htm

  Känns som att det skulle behövas för att balansera vågen.

 2. VEB Says:

  På tal om mansförtryck. Dags för mer skuldbeläggning från mediamaffian, varför lägga ner en fungerande metod?

  http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3372599.ab

 3. Cygnus Says:

  VEM GÖR NÅGOT? :

  Per Ström skrev:
  ”Det rör på sig i manssverige, sakta men säkert, det märker jag.”

  – På vilket sätt rör det sig? Det blir alltmer uppenbart för alla vilken hemsk diskriminerings-ideologi feminismen är. Men ingen gör någonting.

  Det behövs någon sorts organisation att tillvarata mäns sinande rättigheter.

  Att skriva på internet är inte tillräckligt för att åstadkomma någonting vettigt. Det hjälper inte att visa feminismen deras uppenbara fakta- och logik-fel. Feminismen lyssnar inte. Dom behöver inte lyssna, eftersom dom är starka nog att strunta i kritik. För att åstadkomma något måste män förena sig. Vi måste skapa en sammanslutning bestående av personliga kontakter, inte enbart elektroniska.

  Jag skulle kunna visa massor med exempel på hur män, enbart på grund av kön, utestängs och ignoreras. http://www.upplandsnyheter.se/artiklar.asp?a_id=262 http://www2.unt.se/UNT_TV/0,4758,,00.html?MC=30&ID=1273&CAT=40 Men vad hjälper det? Vetskap måste leda till handling.

  Per Ström skrev:
  ”Det jäser och sjuder…”

  – Det är många som är missnöjda med förtrycket. Många mår dåligt av att befinna sig i en ständig underklass, som ständigt hånas och missgynnas. Med omgivningens och samhällets fulla stöd.

  Per Ström skrev:
  ”… och allt fler vågar ta steget och “komma ut” som kritiker av den ensidiga feminismen och anhängare av sann jämställdhet.”

  – Allt fler kommer ut, men bara på internet där man är anonym. Jag håller mig också anonym. Därför att det finns all anledning att inte kritisera feminismen i eget namn. Det kan, och det är högst troligt, leda till obehagliga konsekvenser att kritisera feministisk diskriminering.

  Jag vill inte ge någon rådet att offentligt förespråka verklig jämställdhet. Efter en obehaglig händelse, finns risken att den personen framöver håller helt tyst om sina åsikter. Vilket skulle vara tråkigt.

  Det som behövs, är tryggheten och styrkan av en större gemenskap.

 4. Cygnus Says:

  Som jag skrev på Genusperspektiv, så har jag vissa funderingar hur framgång skulle kunna nås. Jag vill även höra vad andra säger. Men jag vet inte hur jag publicerar en ordbehandlings-fil på nätet.

  Någon som har förslag?

  Går det bra att skicka som e-mail-bilaga till Pär Ström?
  I så fall till vilken e-mail-adress? Jag hittade ingen kontakt-e-mail på denna sida. Går det bra att skicka till adressen som går till Atomer och bitar? (par@atomer.se / nadia@atomer.se)
  Det skulle vara trevligt att få höra någon respons.

 5. VEB Says:

  Cygnus:

  Sök på stiftelsen den nya välfärden, Pär Ström är integritetsombudsman där. Beträffande hur framgång skall nås så finns det bara en sak som samhället lyssnar på. Organiserade intressegrupper med stora medlemsantal. Gärna också ett politiskt parti.

  ”Jag vill inte ge någon rådet att offentligt förespråka verklig jämställdhet.”

  Vad innebär detta egentligen? Blir du av med ditt jobb? Kommer polisen och knackar på? Förklara gärna, mig veterligen är Sverige ej en militärdiktatur så vilken hållhake har feminismen på yttrandefriheten?

 6. Johanna Sjödin Says:

  Det är lite komiskt Pär att de som uppskattar dem som pratar om sann och äkta jämställdhet menar att en våldtäkt aldrig ägt rum alternativt att kvinnor provocerar fram våldet.

  Genusperspektiv.se uttrycker sig alltid lagom antagligen medvetet, men läs kommentarerna och se vilka som vill lyfta fram den samma ”jämställdheten”.

  Eller förnekar du att bloggen drar till sig kvinnohatande tokskallar?

 7. Johanna Sjödin Says:

  ”Sanna” ska det naturligtvis vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: