Analysera feminismens skadeverkningar

Med anledning av nyheten om statligt stöd till en feministisk kurs i kissträning med fyra dagars analys av gylfens placering i byxor (en så kallad fittbyxkurs) som jag skrev om tidigare här vill jag upprepa ett förslag jag lagt fram i min bok ”Mansförtryck och kvinnovälde”: Tillsätt en kommission som analyserar i vilken utsträckning som skattepengar till feministiskt vinklade projekt har vilselett människors uppfattning i genusfrågan och i praktiken lett till försnillande av skattepengar. Det är min uppfattning att statsmakterna i praktiken ställt sig bakom en ideologisk rörelse som är både liten och orimlig i sina värderingar. Tänk om någon annan obskyr rörelse med konstiga idéer skulle få statsapparatens finansiella stöd, hur skulle det se ut? SvD skrev om fittbyxkursen på ledarsidan här.

3 svar to “Analysera feminismens skadeverkningar”

 1. kalle strokirk Says:

  Helt rätt1 Du kan se min satiriskt tecknade kommentar här http://www.kallestrokirk.se/30%20december07.htm

  Borde inte en ”folkets revisor” skapas, en person som har befogenhet att åtala myndighetspersoner när de uppenbart svindlar bort medborgarnas pengar. Egentligen borde medborgarna ha betydligt större möjligheter att påverka inom vilka ramar deras skattepegnar skall verka. De borde ha någon typ av veto mot ex feministiska idiotier. Miljarder slösas på möten inom den offentliga saktorn vilket påverkar vården rapporterade TV i går bl a. Kan inte du som är duktig på sånt hänt kolla hur man eventuellt kan åtala myndighetspersoner som strör pengar på tvivelaktiga projekt?
  Gå förresten in på http://www.kallestrokirk.se och låna ner mitt tecknade ”Könsfredsmanifestet” som finns i serieform på E-lib och hör gärna av dig om du vill ha ett samarbete. Jag illustrerar gärna dina texter. Din bok var utmärkt.
  Kalle Strokirk

 2. Ekkasan Says:

  Låt galningarna finansiera sina verksamheter själva, det skall naturligtvis inte finansieras av statliga medel.

  Visst, när de väl spärrats in på dårhuset, och skall börja gå i terapi, tycker jag staten skall ge ett bidrag så att de har chans att komma ut i riktiga världen igen, men, att sponsra dess sjukdomsutveckling är rena vansinnet.

 3. life requires Says:

  life requires

  Analysera feminismens skadeverkningar | Pär Ströms blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: