Feminister fick statsstöd för fittbyxkurs

Malmö fria kvinnouniversitet arrangerade i augusti ett fittbyxseminarium. I fyra dagar diskuterade feminister gylfens placering på byxor. Det ansågs icke-jämställt att gylfen sitter där fram och inte där nere. Kursen hade också praktiska inslag – feministerna intog en ”vätskedrivande buffé” och ägnade sig sedan åt kissövningar utomhus. Målet var att kissa stående. Kursens namn var ”Fittbyxor – en kurs i frirörelse och frigörelse”.

Visst är det fritt för envar att arrangera sådana kurser. Däremot är det VERKLIGEN inte rimligt att det offentliga bidrar med ekonomiskt stöd. Så har emellertid skett.  Bland annat gav Stiftelsen framtidens kultur (vilket är de gamla löntagarfonderna) under 2006 stöd med 280.000 kronor till Malmö fria kvinnouniversitet. Och under 2007 gav ”Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt” – indirekt jämställdhetsministerNyamko Sabuni – 52.000 kronor i stöd.

Detta är fullständigt obegripligt och helt oacceptabelt. Det visar på en oerhört flathet mot den aggressiva feminism som av någon underlig anledning kommit att ta kommandot över det sunda förnuftet i Sverige. Det är ett slag i ansiktet på oss vanliga människor som kämpat ihop dessa pengar om ett enda öre läggs på sådant trams.

Läs här Per Gudmundson på Svenska Dagbladets ledarsida skriva om saken. Här finner du information om fittbyxkursen från Malmö fria kvinnouniversitet, inklusive program. Här och här fler artiklar.

Fått nog? För den som börjar bli trött på feminismens tokigheter och demonisering av män rekommenderar jag min nya bok Mansförtryck och kvinnovälde, som kan beställas eller laddas ned gratis här.

6 svar to “Feminister fick statsstöd för fittbyxkurs”

 1. Analysera feminismens skadeverkningar « Pär Ströms blogg Says:

  […] dagars analys av gylfens placering i byxor (en så kallad fittbyxkurs) som jag skrev om tidigare här vill jag upprepa ett förslag jag lagt fram i min bok “Mansförtryck och kvinnovälde“: […]

 2. drf Says:

  Jag saknar ord, detta är ju något av det löjligaste jag läst! Fittbyxkurs?! HJÄLP!

 3. Mia Says:

  Lägg AV! Men gud säg att det är ett skämt.

  Vet inte om jag ska skratta eller gråta….

 4. 91% av svenskarna tycker att pappor diskrimineras! « Pär Ströms blogg Says:

  […] Könsstympning av pojkar tillåts I Tyskland har ett mansparti startats Männer sind Schweine Fult knep av Aftonbladets debattredaktion (feministisk härskarteknik) von Wachenfeldts tokigheter visar på vinklad “jämställdhet” Alakoski slår in öppna dörrar – har ej läst boken Sigge Eklund, här är exemplen du efterfrågar (på mansfientlighet) Sara och Birgitta ser bara halva verkligheten Feminister fick statligt stöd för “fittbyxkurs” […]

 5. Chris85Sthlm Says:

  Feministerna har vid flera tillfällen försökt skapa en debatt om huruvida man skall tvinga alla män att sitta ned och kissa på offentliga toaletter. Samtidigt har de själva vid flera tillfällen uttryckt en vilja att kvinnor ska stå upp och kissa.

  Om det är någon som är kvinnohatare så är det feministerna själva eftersom de tycks förakta allt som är kvinnligt och strävar efter att anamma allt som är manligt.

 6. Genusperspektiv.se » Blog Archive » Glöm inte att fira Vaginadagen i morgon! Says:

  […] Detta kan vara ett alternativ till de som missade den omtalade fittbyxkursen som gick av stapeln i slutet av förra året. Kursen anordnades av Malmö fria kvinnouniversitet. Tanken med kursen var att fundera ut en ny placering av gylfen på byxorna, då dagens placering enbart gör det möjligt för män att stå och kissa, vilket ansågs vara diskriminerande. Malmö fria kvinnouniversitet fick under år 2006 så mycket som 280.000:- av Stiftelsen framtidens kultur (vilket är de gamla löntagarfonderna), till att driva sin verksamhet. Under 2007 gav “Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt. Detta bör anses vara väl använda skattemedel. (Läs mer på Pär Ströms blogg) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: